Alapítványunk az Angyalok Erdeje rendezvényen

2010. december 5-én elindult és csaknem egy hónapig tart az Angyalok Erdeje a budapesti Felvonulási téren. A téren felállított fenyőfák 1-1 civil szervezetet, támogatandó célt szimbolizálnak, a látogatók pedig 200 Ft-os tallérjaikkal tudják támogatni az általuk leginkább érdemesnek talált szervezetet. A szervezetek fenyőfái cégek támogatásával jelentek meg és változtak át karácsonyfává.

Alapítványunk a P-AIR Magyarország Kft. támogatásával jutott ki az Angyalok Erdejére. Célunk, hogy a rendezvényen összegyűjtött adományokból olyan szülőket tanítsunk meg újraélesztésre és elsősegélynyújtásra, akiknek gyermekei betegség miatt nagyobb veszélynek vannak kitéve. A szülők speciális babákon a gyakorlatban sajátítják el az életmentés technikáit. Így esélyt nyitunk arra, hogy segíthessenek a gyermekeiken nagy baj esetén.

A Felvonulási téren a látogatók az angyalkuckóban vásárolhatják meg a 200 Ft-os tallérokat, amelyet a kiválasztott szervezet perselyébe kell bedobni. Ezen kívül egy sms szavazás is zajlik a szervezetek között, aminek győztese 5 millió forintos plusz támogatást kap.

Alapítványunk a 78-as számú fánál található, a bejárattól balra kb. 15 méterre. Szeretettel várjuk a támogatókat, barátokat érdeklődőket. A későbbiekben apró ajándékkal szeretnénk kedveskedni a kiérkezőknek.